Regulamentul LVPD

In jos

Regulamentul LVPD

Mesaj Scris de iRaphahell la data de Joi Iul 21, 2016 2:35 pm

1. Nu injurati sau amenintati alti useri prin mesaje private si nu comiteti fapte de natura rasista (injurii, jigniri etc.). De asemenea, nu faceti spam pe privat. Daca user-ul respectiv va decide publicarea mesajului veti fi sanctionat.
2. Nu aveti voie sa faceti reclama la site-ul vostru prin mesageria privata.
3. Nu aveti voie sa va puneti website-ul/forum-ul in semnatura fara sa ceri acordul unui moderator.
4. Nu aveti voie sa postati link-uri spre resurse ilegale, sau discutii, gen hack/serial key-uri/keygen-uri.
5. Este interzisa postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul. (off-topic)
6. Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii forumului.
7. Sunt interzise posturile care contin coduri de activare, crack-uri, hacks sau orice altceva de natura ilegala, si care nu respecta legea drepturilor de autor.
8. Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanentă pe forum. (în funcţie de gravitate)
9. Nu tolerăm insultarea membrilor înregistraţi în comunitate indiferent de limbă (engleză, germană, maghiară etc.). Provocarea la ceartă/injurii fiind de asemenea pedepsită cu suspendare temporară ori permanentă. (în funcţie de gravitate)
10. Jignirea cu tentă rasistă este sancţionată cu suspendare permanentă.
11. Sancţiunile sunt aplicate şi în cazul mesajelor private (PM) din forum.
12. Limbajul neadecvat reprezintă şi cenzura parţială a cuvintelor vulgare.
13. Nu este permisă deschiderea sau susţinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite să stocheze informaţie irelevantă, ca urmare încălcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.
14. Asiguraţi-vă că sunteţi în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic.
15. Daţi un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un răspuns cât mai rapid posibil.
16. Înregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresă IP (Internet Protocol) este sancţionată cu suspendarea permanentă a tuturor conturilor/stergerea contului.
17. User name/Display name să nu conţină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului.
18. Avatarul/Semnatura să nu conţină poze pornografice/tentă rasistă sau care fac referire la acte de cruzime (faţă de oameni/animale). Interzise sunt şi imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de muncaă ori spaţii publice, în aceasta categorie se încadrează în general pozele adulte (+18).
19. Semnatura trebuie să conţină minimum o poză deoarece semnatura nu reprezintă o galerie de poze şi wallpapers.
20. Este interzisă ataşarea clipurilor video în semnatură.
21. Evitati posturile monosilabice de genul "OK", "Ms", "Bv" sau altele care nu denota altceva decat incultura si lipsa de respect (Post-Hunt).
22. Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si sa reflecte continutul postului. Deasemenea, trebuie sa fiti cat mai expliciti posibil pentru a evita eventualele nelamuriri. Acesta nu trebuie sa fie de genul "Heeelp", "Ajutooor", "Ce trebuie sa fac", "Uitati-va aici". Cand postati o problema si nu primiti raspunsul asteptat, reformulati in asa fel incat sa fiti siguri ca ceilalti inteleg ce doriti.
23. Nu faceti doua posturi consecutive in acelasi topic la intervale mai mici 6-12 ore decat daca este strict necesar. Daca aveti ceva de adaugat folositi butonul "Edit".
24. Dualitatea prezentei pe forum este interzisa. Fiecare persoana are dreptul la un singur user, cu exceptia cazului in care persoana vrea sa renunte la un user si sa isi faca altul. In aceste circumstante ma va anunta pe mine. In cazul in care o persoana va fi gasita ca avand 2 conturi active, risca sa ia ban pe ambele.

iRaphahell

Mesaje : 13
Data de inscriere : 21/07/2016

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum