Responsabili/tester News Reporters.

In jos

Responsabili/tester News Reporters.

Mesaj Scris de Gogu98 la data de Joi Iul 21, 2016 4:08 pm

Informatii / Bonusuri - Testeri / Responsabili

Tester in factiune:

•Cu ce se ocupa un tester? R: Testerul are datoria de a verfica capacitatile jucatorilor acceptati si de a decide daca sunt in masura pentru a face parte din factiunea News Reporters.
•Ce indatoriri are un tester? R: Orice tester trebuie urmeze toti pasii premergatori inceperii unui test, sa acorde toate intrebarile acestuia si sa aibe mereu dovezi in cazul unei greseli ale jucatorului testat.
•Cum se obtine functia de tester? R: Functia de tester poate fi obtinuta de orice membru cu rank 2+ care dovedeste prin munca din factiune ca este pregatit din toate punctele de vedere (comportament, activitate, relatia cu colegii, cunostiintele despre factiune si precizia in actiuni) sa detina aceasta functie.
•Raportul este mai mic pentru testeri? R: Da, orice test dat va scade la raport o sesiune de anunturi gratuite.
•Functia de tester se poate pierde? R: Da, se poate pierde pe mai multe motive: inactivitatea in repetate randuri, neseriozitate si comportament inadecvat sau pentru greseli cu functia.
​Bonusurile unui tester:- Fiecare tester trebuie sa fie activ in factiune din punct de vedere al raportului cat si al testelor pentru a-si mentine functia.

- Orice test dat va fi rasplatit cu 250.000$. Exemplu: 4 teste date = 250.000$ X 4 = 1.000.000$.Responsabil cu anunturile gratuite:

•Cu ce se ocupa un responsabil cu AG-urile? R: Acesta are sarcina de a organiza sesiunea de anunturi gratuite :45 pe chat-ul factiunii. Daca este un rank mai mare online cu acceasi functie, atunci rank-ul mai experimentat va organiza sesiunea.
•Cum se fac alegerile la AG? R: Fiecare responsabil are modul lui de a alege participantii. Unii ii aleg pe primi 4 care pun '.' pe chat-ul factiunii, unii ii aleg pe cei care n-au fost ora trecuta iar altii aleg total aleatoriu. Oricum ar fi, acestia trebuie sa fie impartiali si corecti atunci cand aleg, sa incerce sa bage pe cine n-a fost cu o ora inainte pentru a reusi toata lumea sa faca raportul de activitate.
•Ce se intampla daca cineva refuza sa dea start | continua | stop? R: Responsabilul are obligatia sa faca screenshot cand acesta refuza organizarea echipei (membrul va primi FW din prima), sa trimita PM liderului si sa puna un alt inlocuitor la s/c/s. Membrul care a refuzat s/c/s nu va mai participa la acea sesiune.
Bonusurile unui responsabil cu anunturi gratuite:- Fiecare responsabil cu A.G trebuie sa fie activ in factiune pentru a-si mentine functia.

- Un responsabil cu A.G va fi rasplatit cu un bonus de 500.000$/saptamana pentru functia sa.

Gogu98

Mesaje : 34
Data de inscriere : 21/07/2016

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum